Sezona Blizanaca je počela: Sve znakove očekuju burne promjene, a ovaj datum je najvažniji

Srna
Sezona Blizanaca je počela: Sve znakove očekuju burne promjene, a ovaj datum je najvažniji

Gotovo svake godine možemo čuti loše stvari o sezoni Blizanaca.

Ljudi kažu da je to vrijeme dvoličnosti, dualizma i nesklada i da ima prevarantsku prirodu, ali to nije tačno.

Ako pogledate srž sezone Blizanaca (između 20. maja i 20. juna), vidjećete da je energija živahna, duhovita i pametna. Sezona Blizanaca je vrijeme kada smo najslobodniji i najotvoreniji. Sezona Blizanaca i ove godine obećava da će biti spektakularna.

Sunce je ušlo u Blizance 20. maja, pojačavajući našu želju za komunikacijom, druženjem sa prijateljima i beskrajnom zabavom.

Pun Mjesec u Strijelcu izlazi 23. maja, što nam omogućava da istražimo različite filozofije i izazovemo naše sisteme vrijednosti. Kasnije tokom dana, Venera prelazi u Blizance, omogućavajući nam da izaberemo intelektualizam u romantičnim poduhvatima.

Srećna planeta Jupiter ulazi u Blizance 25. maja, proširujući naš društveni krug. Pronaći ćemo ljude koji nam najviše odgovaraju i oni če postati dio naše ekipe.

Informativan i radoznao Merkur leti u Blizance 3. juna, prikupljajući vijesti i informacije koje će nam zujati oko ušiju, prenosi ATV.

Sunce i Venera se ujedinjuju u Blizancima 4. juna, stvarajući godišnju vezu dvije planete. Ovaj aspekt se naziva zvjezdana tačka Venere (izraz koji je skovala astrolog Ariel Gatman), i daje nam priliku da istražimo svoje emocije. Istog dana, Merkur i Jupiter se povezuju u Blizancima, gurajući nas da ispitamo takve odnose i izazivajući našu glad za znanjem.

Sve promjenljive i prozračne planete mogu povećati anksioznost. Ako ste vi ili neko koga poznajete preopterećeni, topao razgovor je od velikog značaja. Dobar prijatelj znači više nego što mislite. Ono što je najvažnije, vježbajte ljubaznost, saosjećanje, strpljenje i empatiju. Budite velikodušni i ljubazni prema drugima nakon što ste primite pažnju. Širite ljubav!
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana