Rukometašice Borca uz podršku publike napadaju fajnal for Kupa BiH

D.R.
Rukometašice Borca uz podršku publike napadaju fajnal for Kupa BiH

BANjALUKA - Rukometašice Borca imaju lijepu priliku da se poslije godina odsustva sa završnih turnira Kupa BiH vrate među četiri najbolja tima, s obzirom da su u prvom meču savladale Hadžiće u gostima sa 26:25.

Međutim, revanš koji je na programu sutra u 20 časova u dvorani “Borik” neće biti nimalo lagan jer su Hadžići ozbiljna ekipa koja se na tabeli Premijer lige trenutno nalazi ispred “osica”. Zato je važno da Banjalučanke dobiju i vjetar u leđa sa tribina kako bi izborile priliku da se dokopaju sedmog pehara u ovom takmičenju.

- Ne smijemo da se zavaravamo golom prednosti, koji u ovako izjednačenim utakmicama ništa ne znači. Moramo da budemo strpljivi, racionalni, da ne srljamo i ne pravimo greške. Mojim djevojkama bi podrška mnogo značila - rekao je iskusni stručnjak Rade Unčanin za koga su vezane praktično svi trofeji “osica” u zlatnom periodu kluba.

Aktuelno rukovodstvo učinilo je mnogo da se najtrofejniji klub u BiH vrati na dobro poznati put, a plasman među četiri najbolje ekipe bio bi još jedan  dokaz da su na pravom kursu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana