Odbojkašice Gacka večeras dočekuju Italijanke

M. V.
Odbojkašice Gacka večeras dočekuju Italijanke

GACKO - Odbojkašice Gacka večeras od 19 časova u revanš susretu 1/32 finala CEV Čelendžer Kupa dočekuju italijanskog predstavnika, ekipu Reale Mutua Fenera Kjeri U prvom susretu u italijanskom gradiću Kjeri, tim iz jedne od najjačih liga svijeta opravdao je ulogu favorita i savladao ekipu iz Hercegovine rezultatom 3:0.

Jedna od najiskusnijih igračica  tima iz Gacka Katarina Popović kazala je za " Glas" da je ovo meč koji je privukao veliku pažnju u tom hercegovačkom gradiću.

- Mislim da nema potrebe da trošimo riječi na ekipu koja je sastavljena od samih reprezentativki. Čast nam je sto uopšte možemo da dijelimo parket sa takvim imenima, te da vidimo gdje smo trenutno - rekla je Popovićeva.

Prema njenim riječima, iako su  u Italiji izgubile, zadovoljna je partijom koju su prikazale u prvom meču.

- Počeli smo utakmicu slabije, ali kako je meč odmicao vidjeli smo da možemo da igramo da njima. Mislim da ćemo pred našom publikom biti još bolje i da ćemo pružiti jak otpor - rekla je Popovićeva.

Uz to, ovaj meč biće imaće i humanitarni karakter. Naime, na  ulasku u  dvoranu Kulturno - sportskog centra biće postavljene kutije fondacije  "Sveti Vukašin". Prikupljeni novac ići će svim onima koji su u stanju socijalne potrebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana