Nova priča pivara

Glas Srpske
Nova priča pivara

BANjALUKA - Kompletna struktura u klubu je podređena tome da se ove sezone stabilizuje prvi tim i mlađe kategorije, te da počnemo novu priču kojom bismo Borac Nektar vratili na staze stare slave. Uz zalaganje svih igrača rezultat će doći sam po sebi, mislim da imamo ekipu za plasman među prva četiri tima na tabeli Lige 13 - izjavio je predsjednik Upravnog odbora "pivara" Boris Blagojević, koji je zahvalio Banjalučkoj pivari koja će i ove sezone biti sponzor kluba.

Direktor Borca Miroslav Dojčinović naglasio je da klub ima velikih dugova koji se postepeno rješavaju, te je uplaćen prvi dio kotizacije za predstojeću sezonu.

- Dugovanja su enormno velika i do kraja godine ćemo imati jasnu cifru. Do sada smo uspjeli da riješimo veliki dio duga, a što je najbitnije, svi oni kojima smo dužni žele da se dogovorimo van suda - rekao je Dojčinović.

Direktor Banjalučke pivare Nikolas Peni zahvalio je direktoru Dojčinoviću i predsjedniku Blagojeviću što su se u teškom trenutku prihvatili nezahvalnih pozicija u klubu.

- Pred klub smo stavili tri osnovna cilja pred ovu sezonu, a to su: plasman u gornji dio tabele, to jest da se ne ponovi prošla sezona kada smo zamalo skrenuli sa puta. Drugo, želimo da se publika vrati u dvoranu, da ona ne bude prazna kao što je to bio slučaj ranijih godina te, naravno, da postanemo centar aktivnosti košarke u ovom regionu koji će okupljati mlade košarkaše koji će stasavati u ekipi - istakao je Peni.

Utakmicu prvog kola Lige 13 BiH Borac Nektar igra u subotu protiv Čapljine u gostima. 

Karalić

Novi-stari trener Borac Nektara Drago Karalić je naglasio da je zadovoljan onim što je urađeno do sada te da prva iskušenja tek slijede.

- Pred svima nama je velika odgovornost, a prije svega moramo da vratimo samopouzdanje klubu. Imamo respektabilan tim i svaka utakmica je izazov za nas u Ligi 13. Dobro smo radili u protekla dva mjeseca te su nam posljednji susreti pokazali da se formira fizionomija tima koji je u stanju da se nosi sa ostalim ekipama u šampionatu - naglasio je Karalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana