Napad bez Đorića

Nenad Đerić
Napad bez Đorića

PRIJEDOR - Napad fudbalera Rudar Prijedora u drugom dijelu prvenstva Premijer lige BiH, sasvim je izvjesno neće predvoditi iskusni 35-godišnji napadač Zlatko Đorić, koji je u grad na Sani stigao prije godinu dana.

- Situacija u klubu, koji mi ostaje u lijepoj uspomeni, i nije baš sjajna. Sem toga, otac na Kosovu i Metohiji mi je bolestan i u ovom trenutku su mi privatni problemi ispred profesionalnih. Imam već nekoliko ponuda, ne bih o imenima zainteresovanih za moje usluge, jer još nisam donio odluku gdje ću nastaviti karijeru - rekao je Zlatko Đorić.

Đorić ima veliko iskustvo igranja u Premijer ligi BiH jer je nastupao za Velež iz Mostara, Laktaše, Kozaru i Modriča Maksimu.

Šef stručnog štaba "rudara" Dragan Radović prozivku, koja bi označila start priprema za nastavak takmičenja, predvidio je za 15. ili 16. januar iduće godine.

- Neću više računati na Dalibora Dragića, pošto se vraća u Maleziju da do kraja odradi ugovor, a ni na igrače koji nisu bili u prvom planu Smaila Šadića i Milorada Bursaća. Najvažnije je da u prelaznom roku nađemo kvalitetno pojačanje u špicu, štopera i vezistu, a eventualno i golmana, nasljednika u perspektivi za još uvijek pouzdanog Bojana Tripića - naglasio je Radović.

Fudbaleri Rudar Prijedora su poslije jesenjeg dijela Premijer lige na solidnom desetom mjestu sa čvrstim pozicijama daleko od opasne zone, ali na Gradskom stadionu ne žele ništa da prepuste slučaju.

- Nastojaćemo da stvorimo kvalitetan i homogen igrački kadar koji će na proljeće ostvariti prioritetni cilj, a to je opstanak u eliti BiH - rekao je strateg Prijedorčana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana