Bez zamjene za Stevića

Milan Zubović
Bez zamjene za Stevića

LAKTAŠI - Uprava Igokee nema u planu da dovodi zamjenu za Olivera Stevića, koji se pridružio San Pablo Burgosu, tako da će više minuta na poziciji krilnog centra imati Dorel Rajt i Dalibor Ilić kada se oporavi od povrede leđa.

- Dan prije utakmice sa Krkom Stević je znao da će u Španiju, ali je odlučio da odigra taj meč i bio je na visini zadatka, tako da je velika šteta što nismo dobili. Njegov odlazak nije iznenađenje jer smo se na početku dogovorili da igra sve dok mu ne iskrsne ponuda iz Španije i zahvalni smo mu što je bio deo našeg tima. Ne tražimo ništa i moramo da zbijemo redove jer znam da imamo kvalitetnu ekipu i da će sve krenuti uzlaznom putanjom. Sledi nam meč sa Megom, koji je možda i najbitniji u ovom delu sezone, a igrači imaju dovoljno iskustva da prebrode krizu jer su se tokom karijera susretali sa ovakvim situacijama. Na četiri utakmice imali smo priliku da slavimo, ali je tas na vagi presudio u korist protivnika, a da je bilo tako, sada bismo pričali drugačiju priču - rekao je sportski direktor Igokee Vuk Radivojević.

U tri posljednja susreta u redovima Igokee nije bilo Marka Tomasa, koji bi trebalo da zaigra u narednom kolu.

- Tomas je imao problema sa povredom i mogao je da igra protiv Krke, ali nismo želeli da rizikujemo, tako da ga očekujem u sastavu protiv Mege u nedelju od podneva - kazao je Radivojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana