Igrači Borca tužni, ali i optimistični: Čeka ih pakao u Banjaluci

D.P.
Igrači Borca tužni, ali i optimistični: Čeka ih pakao u Banjaluci

BEČ - Nikola Ćetković je bio sjajan na prvoj utakmici kvalifikcija za Ligu konferencije. Mladi golman je branio sve udarce do sudijske nadoknade kada je Haris Tabaković ipak donio prednost Austriji za revanš.

Ćetković ističe da je veoma teško nakon gola.

-Ova utakmica nam je otvorila oči i pokazala da možemo da se nosimo i sa ovakvim rivalima. Primili smo gol nesrećno u posljednjim trenucima ali moramo da napustimo stadion uzdignute glave nakon svega što smo prikazali velike borbe i karaktera Pokazali smo da možemo da igramo na ovom intenzitetu koji za Austriju nije ništa novo jer ovako igraju stalno u prvenstvu. Ništa nije izgub    ljeno u još boljem ambijentu pokušaćemo uz pomoć navijača doći do rezultata. Hvala navijačima imali smo sjajnu podršku, a vjerujem da ćemo u revanšu imati još veću- rekao je Ćetković
Maks Juraj Čelić odigrao je dobar meč protiv Austrije, ali na kraju gol uništio snove.

– Vrlo mi je teško. Stvarno smo igrali hrabro od prve minute. Imali smo svoje prilike, imali su i oni, ali nam je nedostajalo malo sreće. Posebno je meni kao štoperu bila motivacija da sačuvamo mrežu, ali eto to je fudbal. Igra se do zadnje sekunde.Njihovi napadi su sijevali svake minute. Da ne ulazimo sada u  dublju analizu. Moramo da se još bolje taktički pripremimo. Vrlo sam optimističan nakon ove utakmice. Nije pametno reći, ali možda je i bolje što je ovako završilo jer smo sada svjesni da moramo da pobijedimo. Sa druge strane vidjeli smo da je moguće igrati protiv njih. Očekuje ih pakao u Banjaluci Imamo još jednu utakmicu i pokušaćemo da budemo bolji – rekao je Čelić.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana