Policija angažovala sve resurse da pronađe ko je podmetnuo požar na vozilo u Gradišci

Srna
Policija angažovala sve resurse da pronađe ko je podmetnuo požar na vozilo u Gradišci

BANjALUKA - Policijska uprava Gradiška angažovala je sve resurse kako bi pronašla ko je podmetnuo požar na automobilu marke "dačija daster" u Gradišci.

Policijskim uviđajem je utvrđeno da su nepoznata lica zapalila putnički automobil sa otvorenim plamenom i nepoznatom zapaljivom tečnošću.

Iz policije su naveli da u požaru nije bilo povrijeđenih lica, ali da je vozilo potpuno uništeno.

Požar je ugasila profesionalna vatrogasna jedinica Gradiška.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da postoje elementi krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, te je naložio da se preduzmu sve potrebne radnje radi identifikacije izvršioca i rasvjetljavanja krivičnog djela podmetanje požara.

Socijalistička partija saopštila je danas da očekuje da nadležni organi u što skorijem roku pronađu počinioce napada na imovinu odbornika ove partije Strahinje Jurišića i istraže sve okolnosti.

"Neljudski pokušaj zastrašivanja Jurišića i njegove porodice i maloljetne djece, uništavanjem njegove lične imovine i činjenjem ozbiljnog krivičnog djela u dvorištu njegove porodične kuće, nikako ne smije da prođe nekažnjeno", navode iz SP-a.

Policijskoj stanici Gradiška je juče oko 23.00 časa prijavljeno da je u Ulici Meše Selimovića, grad Gradiška, uočen požar na putničkom automobilu u privatnom vlasništvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana