Muškarac ranjen u pucnjavi u Sokocu ostaje na liječenju, uz policijski nadzor

Srna, GS
Muškarac ranjen u pucnjavi u Sokocu ostaje na liječenju, uz policijski nadzor

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac koji je ranjen u pucnjavi u Sokocu ostaje na bolničkom liječenju uz policijski nadzor, rečeno je Srni u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Iz Bolnice su rekli da je završena dijagnostika, te da pacijent ima prelom desne lopatice, uz znakove postojanja kontuzije pluća, dok su ostali nalazi stacionarni.

Jedno lice ubijeno je u pucnjavi koja se u srijedu, 7. juna, dogodila na Sokocu, a Srni je juče iz Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo rečeno da je za ubistvo osumnjičen muškarac koji je na liječenju u Bolnici “Srbija”.

Iz Tužilaštva su naveli da je nakon pucnjave više lica privedeno i saslušano i da Tužilaštvo ne može uraditi ništa sve dok je osumnjičeni na bolničkom liječenju.

Više osoba saslušano je u okviru istrage ubistva Miroslava Milinkovića zvanog Bata, dok je Stefan Delić koga sumnjiče da je pucao i koji je ranjen u obračunu pod policijskim nadzorom u bolnici, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo, među ispitivanima je i Saša Karadžić koji je takođe učestvovao u obračunu. Delić je smješten u bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu i kako je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi nije životno ugrožen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana