Detalji stravičnog ubistva u Prnjavoru: Žena se branila od supruga, on je više puta ubo nožem

Nebojša Tomašević
Detalji stravičnog ubistva u Prnjavoru: Žena se branila od supruga, on je više puta ubo nožem

PRNjAVOR – Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je više puta ubo suprugu Draganu (53) prije nego što ju je preklao, a nesrećna žena se branila od njega, utvrđeno je obdukcijom njenog tijela, saznaje "Glas Srpske".

On je ovaj zločin počinio u subotu ujutro u njihovoj prodavnici u prnjavorskom selu Crkvena nakon čega je presudio sebi strujnim udarom u podrumu kuće.

Prema našim informacijama, na  tijelu  Dragane pronađeno je više ubodnih rana, ali i odbrambenih povreda.

Stravičan zlločin otkrila je radnica njihove prodavnice koja je došla na posao.

- Ona je zatekla  beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za kablove i tako se ubio strujnim udarom. Kabal mu je bio obmotan oko ruke, a pronađen je i prekidač kojim je uključio električnu energiju - rekao je izvor blizak istrazi.

Mještani Crkvene pričaju da su supružnici i ranije svađali i da su duže vrijeme imali problema zbog kojih je čak reagovala i policija.

Oni su ispričali da je kobnog Dragana čistila ispred prodavnice i kada je naišao Zoran ušla je unutra, a on za njom. Prema njihovim riječima čula se galama i uzvici, ali oni nisu obraćali pažnju jer su se supružnici i ranije prepirali.

- Niko nije očekivao ovakvu tragediju-rekao je jedan mještanin Prnjavora ne želeći da mu pominjemo ime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana