Nešić čestitao pobjedu Željki Cvijanović

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA- Lider DNS-a Nenad Nešić čestitao je izbornu pobjedu kandidatu SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željki Cvijanović.

Nešić, koji je kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH, rekao je da svoju izjavu temelji na osnovu 80 odsto obrađenih izbornih mjesta koje ima DNS.

"Cvijanovićeva je pobjednik izbora za srpskog člana Predsjedništva BiH. Želim joj da obezbijedi nacionalno jedinstvo po pitanju zaštite interesa Republike Srpske u Sarajevu i zajedničkim institucijama", rekao je Nešić na konferenciji za novinare u Izbornom štabu DNS-a u Banjaluci.

Kada je riječ o izborima za predsjednika Republike Srpske, Nešić je izrazio nadu da će DNS imati prvi podatke o pobjedniku, te najavio da bi takve informacije mogli imati za sat do sat i po.

On je naveo da DNS, kada je riječ o izborima za poslanike u Narodnoj skupštini, ima trend osvajanja sedam mandata i jednog u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Nešić je ocijenio da je izborni dan prošao relativno mirno i regularno.

U BiH su danas održani opšti izbori, a građani su birali članove Predsjedništva BiH, poslanike Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske, poslanike u Narodnoj skupštini Srpske, parlamentu Federacije BiH i u kantonalnim skupštinama u FBiH. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana