U Dubravama poginuo vozač

Srna
U Dubravama poginuo vozač

BRČKO - Vozač automobila "golf tri" čiji su inicijali I.D. /38/ iz Brčkog poginuo je saobraćajnoj nesreći u brčanskom naselju Dubrave, dok je maloljetno lice teško povrijeđeno, saopšteno je iz Policije Brčko distrikta.

U saopštenju se navodi da je lakše povrijeđeno lice čiji su inicijali A.J. /53/ rođeno u Gradačcu, a nastanjeno u Brčkom.

Uviđajem je utvrđeno da je saobraćajnu nesreću, koja se dogodila sinoć, prouzrokovao vozač automobila zbog neprilagođene brzine kretanja i upravljanjem vozilom prije sticanja prava na upravljanje, navedeno je u saopštenju.

Iz policije dodaju da im je sinoć u 20.14 časova prijavljeno da se dogodila teška saobraćajna nesreća u blizini ugostiteljskog objekta u mjestu Dubrave, da ima povrijeđenih lica i da se ne mogu otvoriti vrata "golfa".

Odmah nakon prijave policijski službenici su, uz Službu hitne medicinske pomoći i pripadnike Profesionalne vatrogasne jedinice, izašli na mjesto nesreće, preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana