U Tesliću spriječeno samoubistvo

Srna
U Tesliću spriječeno samoubistvo

DOBOJ - Muškarac čiji su inicijali M.J. iz Teslića danas je spriječen da izvrši samoubistvo samozapaljenjem, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U toj namjeri lice je spriječeno zahvaljujući pravovremenoj reakciji policije u Tesliću, Teritorijalne vatrogasne jedinice i Službe hitne pomoći teslićkog Doma zdravlja, a pregovori su trajali oko 25 minuta.

Vatrogasci su danas u 16.55 časova obavijestili teslićku policiju da im je prijavljeno da se lice M.J. u Ulici Zije Dizdarevića u Tesliću polilo benzinom i prijeti da će se zapaliti.

Policija je na licu mjesta zatekla lice M.J, koje se polilo navedenom tečnošću i u ruci je držalo upaljač, prijeteći da će se zapaliti.

“Opreznim postupanjem i razgovorom, policijski službenici su navedeno lice uspjeli odgovoriti od njegove namjere, nakon čega su ga bezbijedno odveli do vozila Službe hitne pomoći Doma zdravlja Teslić, odakle je prevezeno u Dom zdravlja Teslić, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržano na liječenju”, dodaje se u saopštenju.

O navedenom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana