Pripadnik Žandarmerije poginuo dok je mijenjao gumu na auto-putu

Jasmina Salopek
Foto: Ilustracija

DOBOJ- Pripadnik Žandarmerije Policijske uprave Doboj Bojan C. (42) iz Modriče poginuo je nakon što je na njega vozilom "pasat" naletio Zoran D. (43) iz Doboja, saznaje "Glas Srpske".

Kako saznajemo, Bojan C. je službenim vozilom, zajedno sa Željkom K. (38) iz Modriče, koji je u ovoj nesreći povrijeđen, krenuo za Banjaluku.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale da je do nesreće došlo jutros na auto-putu " 9. januar" u Foči kod Doboja.

- Nakon izlaska na teren, policija je utvrdila da je u nesreći učestvovao Z. D. iz Doboja koji je upravljao automobilom "pasat" i policijski službenik Policijske uprave Doboj B. C, kao i Ž. K., oba iz Modriče, koji su stajali na zaustavnoj traci pored automobila "golf" kojim je prethodno upravljao Ž. K. - pojasnili su iz policije.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a isti su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojan C. i Željko K. su krenuli za Banjaluku kada im je na putu pukla guma, te su stali na zaustavnu traku da promijen gumu kada ih je, iz za sada nepoznatih razloga, pokupio Zoran D.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana