Pokušaj ubistva u kafani u Bijeljini: Napao suprugu, ona ga ubola nožem u grudi

Nebojša Tomašević
Foto: Dnevni avaz

BIJELjINA - Jelica L. (50) uhapšena je zbog sumnje da je pijana pokušala da ubije vanbračnog supruga Slobodana L. (38), tako što ga je ubola nožem u grudi, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Nezvanično saznajemo da se sve desilo u kafani "Jelica", koja je u vlasništvu osumnjičene žene, nakon što ju je suprug napao.

Izvor blizak istrazi je rekao da je Jelica L.  policiji prijavila da ju je u svojoj kafani ubola Slobodana L. u samoodbrani.

- Policijskoj stanici Bijeljina 24. novembra oko 18.10 časova prijavljeno je  da je u  lici Račanska u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada između supružnika koji su u vanbračnoj zajednici. Prema prijavi,  muškarac je napao ženu.  Nakon toga je J. L.  nožem povrijedila S. L. u predjelu grudnog koša - saopštila je Policijska uprava Bijeljina.

U saopštenju su, navodeći incijale, dodali da je povrijeđeni Slobodan L. hospitalizovan u  Medicinskom centru Bijeljina  i nije životno ugrožen.

Navodi se da je alkotestiranjem  Jelice L.  utvrđeno da ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu.

- Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini  uviđaj su izvršili policijski službenci Policijske uprave Bijeljina. Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica  će biti  prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela – Jelica L. zbog krivičnog djela  ubistvo u pokušaju, dok će lice Selobodan L. biti prijavljen zbog krivičnog djela nasilje u  porodici - saopštila je policija, navodeći inicijale.

 U  Medicinskom centru u Bijeljini,navodeći inicijale, rekli su da je Slobodan L. dovezen u srijedu u 18 časova.

- U tom trenutku povrijeđeni muškarac je bio u teškom stanju šoka. Nakon što smo obavili rentgensko snimanje, utvrđeno je da nije oštećena plućna maramica i nakon medicinskog zbrinjavanja njegovo stanje je stabilno. Zadržan je na odjeljenju radi dalje opservacije i praćenja njegovog ukupnog zdravstvenog stanja - izjavio je dežurni ljekar u bijeljinskoj bolnici Željko Pejović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana