Pijana konobarica vlasnika kafane gurnula na asfalt, on sa teškim povredama prebačen u UKC Srpske

Nebojša Tomašević
Pijana konobarica vlasnika kafane gurnula na asfalt, on sa teškim povredama prebačen u UKC Srpske

BANjALUKA - Policija je privela dvadesetšestogodišnju konobaricu jednog kafića u banjalučkom naselju Lauš zbog sumnje da je napala i gurnula vlasnika lokala S. Đ. (24) koji je pao na asfalt i glavom udario od beton, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Izvor blizak istrazi je pojasnio da se ovdje radilo o „pijanskoj“ tuči.

Mladić S. Đ. je zadobio teške  povrede  i prebačen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

U Policijskoj upravi Banjaluka su, ne otkrivajući identitet ni uhapšene ni oštećenog, saopštili da im je prijavljena tuča ispred jednog kafića oko 2.15 časova

-  Jedna osoba je privedena zbog tuče, a jedna je povrijeđena i prebačena u bolnicu - rekli su u policiji ne navodeći druge detalje.

Osim zbog ove, policija je intervenisala i zbog tuče ispred još jednog kafića u Banjaluci. Kaki je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, uhapšen je D. R. zbog sumnje da je fizički napao jednu osobu.

- Policiji je juče 30 minuta nakon ponoćo  prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci fizički napadnuto jedno lice. Zbog ovoga je u 2.40 časova uhapšen D. R zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda - saopštili su u policiji.

Dodali su da je povrijeđeni zbrinut u UKC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana