Nastavljena potraga za dječakom nestalim u Savi

GS
Foto: InfoBijeljina

BIJELjINA- Nastavljena je potraga za trinaestogodišnjim dječakom, koji se utopio u rijeci Savi u Batkoviću kod Bijeljine, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

U potrazi učestvuju pripadnici policije, Republičke uprave civilne zaštite, Civilne zaštite grada Bijeljina, Gorske službe spasavanja, a očekuje se i dolazak pripadnika SAJ-a, kažu u policiji.

Dječak se juče utopio u rijeci Savi u Batkoviću kod Bijeljine, a policija je o tome obaviještena u 15.45 časova.

Za njim je odmah pokrenuta potraga, koja je sinoć prekinuta.

Aleksandra Malinović iz Republičke uprave Civilne zaštite rekla je sinoć da je vršena potraga nekoliko kilometara na vodi, te da su ronioci iz ronilačkog kluba iz Bijeljine takođe bili priključeni u potragu.

Navodi da detalja nesreće za sad nema puno, te da sve što su saznali jeste da su se tri dječaka igrala pored rijeke i da je jedan od njih iznenada počeo da vrišti i počeo da se utapa, prenosi ATV.

– Jedan od očevidaca sa vikendice je pokušao da mu pomogne i do nekog trenutka ga je počeo da prati u vodi dokle ga je vidio, međutim tu mu se gubi svaki trag. Pokazano nam je mjesto gdje dječak nestao, a koji je pretražen i sve, ali za sada nikakvih naznaka nema – rekla je Malinovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana