Žena poginula, beba, dijete i još četiri osobe teško povrijeđeni u nesreći kod Rogatice

Jasmina Salopek
Foto: Kliks- čitalac

ISTOČNO SARAJEVO- M. S. (38) je poginula, a tromjesečna beba i šestogodišnje dijete zadobili su povrede opasne po život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Kukavicama kod Rogatice, ", saznaje "Glas Srpske".

U sudaru "golfa 7" i "seata", kaže izvor „Glasa“  teške tjelesne povrede zadobili su  i vozač "golfa" Boris Đ. (21), te suvozač M. Č, kao i putnici K.R. i A. R.

-Putnici u vozilu "seat", dijete i tromjesečna beba zadobili su povrede opasne po život, dok je vozač N. S. zadobio lakše tjelesne povrede – kaže naš sagovornik.

M. S. je nakon nesreće prebačena u fočansku bolnicu, gdje je od zadobijenih povreda ubrzo preminula. Nezvanično,  stradala žena je majka povrijeđene bebe. 

-U oba vozila su bile po četiri osobe i svi su povrijeđeni. Pretpostavlja se da se u „seatu“ u kojem je nastradala žena kao suvozač, vozila porodica sa djecom – kaže naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo rekli su za "Glas Srpske", navodeći incijale, da je do nesreće došlo u subotu naveče u Kukavicama kod Rogatice.

- Svi su prevezeni u Dom zdravlja Rogatica radi ukazivanja ljekarske pomoći, a potom u Univerzitetsku bolnicu Foča- rekli su iz policije, te dodali da su suvozač iz "golfa" M. Č. i putnik iz "seata" A. S. prevezeni u bolnicu Koševo u Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana