Eksplozija kod Doboja: Poginuo vlasnik farme pilića, supruga teško povrijeđena

N. T.
Eksplozija kod Doboja: Poginuo vlasnik farme pilića, supruga teško povrijeđena

DOBOJ - Živko Ristić (71) je poginuo, a njegova supruga Đurđija (60) je povrijeđena kada je je eksplodirala peć za zagrijavanje njihove farme pilića u mjestu Boljanić kod Doboja, potvrđeno je "Glasu Srpske". poptvrđeno je "Glasu Srpske".

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale,  potvrdili su nam da im je jutros oko 9.30 časova prijavljeno da je  došlo do nepoznate eksplozije na farmi pilića, vlasništvo Ž.R.

– Pretpostavlja se da je usljed ove havarije na sistemu zagrijavanja prostorije za uzgoj pilića došlodo eksplozije. Tom prilikom Ž.R. je stradao dok je njegova supruga Đ.R. vozilom hitne pomoći prevezena u dobojsku bolnicu zbog opekotina koje je zadobila. Usljed eksplozije je došlo do izbijanja jednog zida na objektu. Uviđaj u toku - istakla je portparol ove Uprave Dragana Kerkez.

Prema nezvaničnim informacijama, Živko je u trenutku eksplozije bio pored peći i na mjestu je ostao mrtav. Saznajemo da njegova supruga nije zadobila ozbiljnije povrede.Izvor blizak istrazi je kazao da se pretpostavlja da je peć eksplodirala zbog dotrajalosti, ali to se istražuje.

Na licu mjesta u toku je uviđaj i za sada se ne zna više informacija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana