Detalji stravične nesreće kod Doboja: Vozač "audija" stradao u direktnom sudaru

Jelena Stanić
Detalji stravične nesreće kod Doboja: Vozač "audija" stradao u direktnom sudaru

MODRIČA - Miroslav Okolić (57) iz Dugog Polja poginuo je kada se na magistralnom putu Modriča - Doboj, u mjestu Dugo Polje, "audijem" sudario sa "tojotom", u kojoj se nalazila četvoročlana porodica iz Bijeljine, potvrđeno je "Glasu Srpske".


Nesreća se dogodila u nedjelju oko 21 čas, kada je, kako nezvanično saznajemo, Okolić izgubio kontrolu nad volanom i prešao u suprotnu traku.

- Okolić je vozio iz pravca Modriče, kada je naglo skrenuo u suprotnu traku i udario u "tojotu", kojom je upravljao Slađan Đ. (46) - kazao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da je Okolić stradao na mjestu, a Slađan, njegova supruga Aleksandra (43), sin (12) i kćerka (11) su povrijeđeni i  prevezeni u dobojsku bolnicu.

Prema informacijama iz bolnice, povrijeđena djevojčica je nakon operacije bila u stabilnom zdravstvenom stanju, ali je prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci.

- Pacijentkinja Đ. L. (11) primljena je u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje. Prema riječima dežurnog anesteziologa Jelene Morače, pacijentkinja je primljena u politraumatizovanom stanju, svjesna je i za sada stabilnog zdravstvenog stanja - saopštili su juče iz UKC-a RS i dodali da su dalje prognoze preuranjene.

Iz Policijske uprave Doboj su, navodeći inicijale, potvrdili da je u saobraćajnoj nesreći poginula jedna, a četiri osobe su povrijeđene. Kazali su da su na mjesto nesreće izašli policija, vatrogasci i hitna pomoć. 

- Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Modriča, kojima je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj - navedeno je u saopštenju.

Tužilac je naredio obdukciju tijela stradalog, koja je  obavljena juče, ali će više informacija biti poznato tek nakon što stignu rezultati uzetih uzoraka.

Banjaluka

Tri osobe lakše su povrijeđene u nedjelju u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovali Banjalučanin D. K, koji je upravljao "audijem" i M. S. iz Laktaša, koji je bio za volanom "mercedesa". Nesreća se dogodila oko 16.50 časova, a pored vozača povrijeđen je i suvozač u "audiju" B. K. iz Banjaluke. U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je saobraćaj bio obustavljen i da je uviđaj obavila banjalučka policija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana