Detalji hapšenja u Bileći: Zvijer pred kafanu došao s vojničkom puškom

N.T.
Foto: Ilustracija

BILEĆA - Marko Zvijer iz Bileće uhapšen je jer je pred lokal "Kafanica" u Bileći došao sa vojničkom puškom u nedjelju rano ujutro, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako nezvanično saznajemo on je bio u pomenutoj kafani odakle je navodno izbačen da bi se nakon toga vratio s oružjem, ali je prijavljen i policija ga je brzo uhapsila.

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale, saopštili su da uhapšenog terete za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

- Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da se ispred ugostiteljskog objekta  „Kafanica“ nalazi M.Z. sa vatrenim oružjem, puškom u rukama. Odmah po prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici koji su M.Z. lišili slobode. U toku je dokumentovanje krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija - saopštila je PU trebinje.

Zvijer je poznat od ranije po sukobu s zakonom i u februaru prošle godine sumnjičen je da je zajedno sa Željkom Vujovićem oteo i brutalno pretukao sugrađanina Dušana Miloševića. Nakon ovog događaja Zvijer se obratio javnosti i rekao da ono što mu se na teret stavlja nije tačno te je optužio medije da zloupotrebljavaju prijave protiv njega i njegovo ime pominju u negativnom kontekstu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana