Bivši momak Fatalne Saške ponovo pod lupom policije: Vozio skupocjeni BMW X6 bez dokaza o porijeklu

Nebojša Tomašević
Bivši momak Fatalne Saške ponovo pod lupom policije: Vozio skupocjeni BMW X6 bez dokaza o porijeklu

DOBOJ - Aleksandar Vasiljević, koji je sa Modričankom Saškom Kovačević poznatom kao Fatalna Saška, ucjenjivao derventskog fratra, ponovo je pod lupom policije, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

 

Tokom kontrole ispostavilo se da je ovaj Dobojlija vozio skupocjeni BMW X6 za koje nije imao dokumenta o porijeklu.

Vozilo je imalo njemačke registarske oznake, a on za njega nije imao nikakvu validnu dokumentaciju. Policija je zbog toga posumnjala u porijeklo vozila te ga je oduzela i ispitala Vasiljevića. Saznajemo da se provjerava da li je vozilo ukradeno i kako je uvezeno u BiH bez papira. Tokom istrage je utvrđeno da Vasiljević ima i veći broj neplaćenih saobraćajnih kazni.

- Uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno je da A. V. ima dug od 1.632 KM. Policija je 12. januara od njega oduzela i BMW X6, jer za njega nije imao potrebnu dokumentaciju. U toku je rad na ovom slučaju i više detalja ne možemo da govorimo - rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

Nezvanično saznajemo da je Vasiljević nedavno imao sukob i sa osuđenim ubicom Dariom Jekićem iz Doboja, koji je 2015. pravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog ubistva Vanje Panića. Jekić je 11. januara napao Vasiljevića i polupao mu automobil i njega lakše povrijedio. Dobojski okružni tužilac slučaj je okarakterisao kao nasilničko ponašanje, a za Jekića je zatražen pritvor. Iz policije nisu navodili detalje slučaja, a prema nezvaničnim pričama, moguće je da je motiv sukoba paljevina automobila Vasiljevićeve djevojke.

- Nedavno je zapaljen automobil Vasiljevićeve sadašnje djevojke, a Jekić je navodno saznao da se priča da je on to uradio. Zbog toga je i došlo do sukoba između njih, ali to još provjeravamo kao i sve okolnosti tog slučaja. Inače, Vasiljevićeva bivša djevojka trenutno je u vezi sa Jekićem - rekao je izvor blizak istrazi.

Vasiljević se bavi bodi bildingom u kojem je dosta uspješan i osvajao je brojne medalje.

Presuda

Aleksandar Vasiljević je osuđen na sedam mjeseci zatvora jer je sa bivšom djevojkom Saškom Kovačević ucjenjivao fratra. Kaznu je proveo skoro cijelu u pritvoru. Fatalna Saška, kako zovu Kovačevićevu, sa Vasiljevićem i Milom Joksimovićem je od fratra iz Dervente pokušala da izvuče 250.000 KM, prijeteći mu da će u suprotnom objaviti snimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom. Saška je priznala krivicu i sa tužilaštvom se nagodila na godinu zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana