Automobil pronađen u Plivi, policija traga za dvojicom mladića

Jasmina Salopek
Automobil pronađen u Plivi, policija traga za dvojicom mladića

JEZERO- Policija Mrkonjić Grada traga za mladićima D.P. iz Jezera i N.B. iz Šipova čiji je nestanak prijavljen jutros oko osam časova, a automobil u kojem su se vozili prije nestanka, pronađen je u koritu Plive, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Mrkonjih Grad saopštili su da su se mladići oko tri časa iza ponoći "golfom" uputili iz  kafe - bara u Jezeru u pravcu mjesta Čerkazovići.

- Putnički automobil kojim su se navedena lica udaljila pronađen je u koritu rijeke Plive u mjestu Čerkazovići kod Jezera. U toku je potraga za navedenim licima u koju su uključeni policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, kao i Jedinica žandarmerije Mrkonjić Grad, a očekuje se dolazak policijskih službenika SAJ MUP-a Republike Srpske i ronilački tim - pojasnili su iz policije.

Prema nepotvrđenim informacijama, riječ je o mladićima koji imaju  po 19 godina, a u Čerkazoviće su se zaputili iz "Tropiko bara".  

„Glas Srpske“ nezvanično saznaje da su na obali Plive pronađeni tragovi kočenja.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka po čijem se nalogu preduzimaju sve dalje mjere i radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana