Tejlor Svift: Izjava da pjevam samo o bivšima je seksistička

Agencije
Tejlor Svift: Izjava da pjevam samo o bivšima je seksistička

Popularnu pjevačicu Tejlor Svift nedavno su uvredili komentari britanskog pjevača Oli Mersa...

On se našalio na račun njenih pjesama o bivšem dečku, Hariju Stajlsu, članu popularnog benda "One Direction": "Daj, Tejlor, pređi preko toga. Napiši, za promjenu, nešto što nije o Hariju. Poželi mu najbolje i zatvori to poglavlje, prošlo je dvije godine a on i dalje trpi žalbe i uvrede, zar ne?", izjavio je Oli.

Međutim, Tejlor je ljutito uzvratila na njegovu opasku: "Mislim da je to izuzetno seksistički pogled na stvari."

"Niko ništa ne kaže o Edu Širanu ili Brunu Marsu. Svi oni pišu pejsme o svojim bivšim djevojkama, ljubavima svog života, i niko ne pravi pitanje oko toga. Ono što mi je najbitnije je da sačuvam umjetnički integritet", objasnila je pevačica.

Oli joj je zato kasnije uputio izvinjenje: "Ne znam zašto su svi toliko preuveličali moju izjavu... Imao sam intervju, šalili smo se, i neko je prokomentarisao da je Tejlor opet napisala pjesmu o Hariju, na šta sam ja uzvratio ‘O bože, zar opet?’, ali to je bila samo šala".

"Poslao sam joj pismo izvinjenja, tri dana prije njenog intervjua. Rekao da mi je žao što se tako osjeća, nisam namjeravao da je uvredim jer nisam osoba koja voli da se provlači po naslovima. Uputio sam joj veliko izvinjenje", zaključio je pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana