Novi album Kristine Agilere i izgled za novi početak

Glas Srpske
Novi album Kristine Agilere i izgled za novi početak

Pjevačica Kristina Agilera ima bogato životno iskustvo, bilo da je riječ o karijeri, privatnim stvarima ili o njenom estetskom izgledu, koji se mijenjao od nošenja izazovnih kožnih pantalona i dvobojnih dredova pa do starog holivudskog glamura. Pop diva sada ima novi izgled sa dubokim izrezima, zalizanom kosom i minimalnom šminkom.

- Uvijek sam bila osoba koja voli eksperimente, teatralnost i koja voli da se uživi u različite likove. Izvođač sam i to je moja priroda. Trenutno sam u fazi kada sam sve to odbacila i cijenim svoju sirovu ljepotu i ono što jesam - kazala je Agilera.

Samouvjerenost i lakoća života, smatra ona, je nešto što dolazi sa godinama. U 20 godina, otkako se pojavila na javnoj sceni, Agilera je bila nominovana za 18 "Gremija", osvojivši pet i prodala je više od 50 miliona ploča. Takođe je glumila u filmu sa Šer, bila sudija u emisiji "Glas", prošla kroz razvod, opet pronašla ljubav sa vjerenikom Metom Ratlerom i postala majka. Tokom ovih važnih životnih događaja Agilera, koja je nedavno najavila snimanje novog albuma, ostala je čvrsto stojeći na zemlji, za šta je jednim dijelom zaslužno njeno djetinjstvo praćeno nasiljem u porodici.

- Gledala sam svoju majku kako se ponaša podanički i morala sam dobro paziti kako se ponašam sa njom, jer bi me znala prebiti - istakla je pjevačica.

Agilera je još kao djevojčica odlučila da nikada neće sebi dozvoliti da se nađe u poziciji da zavisi od nekoga da bi bila srećna. Ona je naporno krčila put ka slavi i kao što su sve pop zvijezde poznate po svojim transformacijama, to je slučaj i sa Agilerom, mada je glad za eksperimentima postala dio njene jedinstvene privlačnosti. Ona kaže da joj je svaki album dozvolio da se kreće u novom pravcu i otkrije nove strane svoje ličnosti. Njen debi album iz 2001. je bio napravljen "tačno iz perspektive starijeg muškog direktora diskografske kuće", dok je njen izgled bio tipičan za tu eru - kratki top, trapez pantalone i sjajni karmin. Na sljedećem albumu "Laddž Marmalade" eksperimentisala je sa izazovnijim izgledom - živopisni dredovi i odjeća koja je više otkrivala - da bi kasnije istraživala modni stil sa kosom u dvije boje, bikini topićima i kožnim pantalonama. Kritičari su taj njen izgled nazivali rizičnim, dok su je najveći kritičari nazivali "najviše potonulom reptil ženom na planeti". Poslije toga snima retro album  "Povratak korijenima", praćen novim izgledom i crvenim ružem, koji je postao njen zaštitni znak.

- Ne mogu biti na jednom mjestu previše dugo. Potrebno mi je kretanje, moram da istražujem nove stvari, da budem umjetnik - ističe pjevačica za koju će se mnogo više čuti u ovoj i narednim godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana