Какве жене воле мушкарци: Ован мршаве, Јарац старије, али Рибе су право изненађење

Б92
Какве жене воле мушкарци: Ован мршаве, Јарац старије, али Рибе су право изненађење

Бику је прилично битно да његова изабраница буде добра у кревету, а у наставку сазнајте шта други мушкарци очекују од жене.

Ован

Њему је важно да он не мора да прави превелике компромисе. Дакле, потребна му је жена која ће се прилагођавати њему и којој ће он увијек бити на првом мјесту. Он потврду своје мушкости види у томе да је за њу увијек најљепши, најзгоднији, најпаметнији и да је први у свему. Радије ће одабрати дјевојку са мање искуства, која је имала мањи број емотивних партнера. Потребна му је жена која ће у сваком тренутку имати довољно разумијевања за његов темперамент и поред које ће он моћи да буде „глава куће". Овнови највише воле мршавије дјевојке, црвенокосе или плавуше са плавим или зеленим очима.

Бик

Њему је од великог значаја да његова изабраница буде добра у кревету, али и у кухињи. Могуће је да је кухиња у ствари, ипак, пресудна ставка. Потребна му је жена поред које има мир, поред које може да ужива и да се опусти. Не воле дјевојке које превише причају или дижу тензију око сваке ситнице. Он ће одабрати неку хедонистичку душу сличну себи, са којом ће моћи да ужива у добром вину и разним специјалитетима. Ако се удате за Бика, вјечито ћете се прилагођавати његовом испланираном и организованом животу. Они воле сређене дјевојке које добро миришу, нашминкане, са стилом и добро гардеробом. Ако имате који килограм вишка, то им сигурно неће сметати - Бикови воле да жене буду женствене и са облинама.

Близанци

Ово је знак који првенствено тражи забавну жену која има смисла за хумор. Њему је потребно да се поред своје изабранице осјећа полетно и може се рећи свакако- млађе од својих година. Ако сте спремни на живот пун разних промјена и авантура, он је ваш идеалан партнер. Досадне приче о обавезама и финансијама га нимало не узбуђују. Потребна му је насмијана жена, увијек пуна оптимизма и дјечје наивности. Близанци, као и Овнови више воле дјевојке мршавије грађе, али немају неки одређен тип дјевојке, с обзиром на то да воле да „шарају" и пробали би свашта.

Рак

Он тражи жену која ће му угађати и која ће му у многим ситуацијама бити „друга мама". Потребна му је заштитнички настројена партнерка поред које ће се осјећати заштићено, а да то не умањи његов осјећај мушкости. Ако се не слажете са његовом мајком или сестром, можете да заборавите на ову везу. Идеална жена мора бити у добрим односима са породицом, која је њему на првом мјесту. Он ће одмах причати о дјеци и стварању заједнице ако вас искрено воли. За Ракове је важно да будете добре куварице ,али и важније од тога му је да сте топли као особа. Ракови преферирају дјевојке са облинама, а груди су им поготово важне. Неријетко бирају партнерке са свјетлијом бојом косе или очију.

Лав

Ако планирате да се удате за Лава, припремите се за то да будете вјечита публика. Њему је потребна жена која ће увијек имати довољно пажње за њега и његове разне представе. Некада ће бити захтјевнији од дјетета, константно му треба угађати бројним ситницама. Ипак, веома је галантан и великодушан, па ће вам то на другој страни надокнадити. Њему је потребна срчана партнерка која је топла и емотивна, не воли фригидне и хладне жене. Лавови бирају атрактивне дјевојке, а нису им стране ни дјевојке са силиконима или тек понеким вјештачким додатком попут ноктију, косе и сл. Важно је да привучете пажњу свих у његовом окружењу да би он пожелио да вас освоји, као трофеј.

Дјевица

Он тражи савршену жену без мане. Нисте се пронашли, зар не? Баш зато мушке Дјевице често и остају саме. Ако сте се баш заинатили да се удате за њега, онда ћете морати да будете што ближе томе да достигнете савршенство његове визије идеалне супруге. У то спада свакако и кување, пеглање, сређивање куће као и то да увијек будете чисте и уредне. Њему је важније да имате уредно исјечене нокте, него да средите фризуру или да се нашминкате. Дјевице не привлаче претерано намјетљиве партнерке, радије ће одабрати слатку и харизматичну, помало стидљиву дјевојку ситније или свакако складне грађе тијела.

Вага

У неким тренуцима ће вам дјеловати да је феминизиранији од вас, али му то никада немојте признати ако желите да буде срећан. Потребно је да се дивите њему, његовом стилу, одјевној комбинацији и љепоти. Његова колекција парфема ће свакако засјенити вашу, то прихватите одмах у старту. Мушкарац Вага тражи лепо васпитану, грациозну и женствену партнерку са манирима. Њему је важније да имате стила него да знате да кувате. Не привлаче га дјевојке које изгледају „јефтино", већ оне које имају мјеру у свему. Код његове дјевојке мора бити све на свом мјесту, важније му је да сте складне грађе тијела него да на вама види велике груди или задњицу.

Шкорпија

Да бисте задовољиле Шкорпиона, потребно је да будете бескрајно маштовите, спремне за авантуре, праштање, али и увијек заинтересоване за његову омиљену рекреацију - секс. Њему је потребна жена која ће умијети да задовољи све његове апетите. Веома је љубоморан и посесиван, али то не мора отворено показивати, па ћете морати да научите да балансирате у разним ситуацијама. Он не опрашта. Допадају му се дјевојке које су ватрене, страствене и које зраче неком посебном енергијом. Њему је важнија ваша харизма и сексепил од физичког изгледа.

Стрелац

Њему је потребна партнерка која ће у сваком тренутку имати довољно толеранције и разумијевања и поред које ће он увијек имати своју слободу. Љубомору заборавите. Никако немојте покушавати да контролишете њега или његове одлуке, јер вам он то неће допустити, а и тако ћете га најлакше удаљити од себе. У суштини, за њега је идеална партнерка та која може да буде поред њега када му треба, али му неће сметати да он живи свој живот онако како он хоће. Привлаче их високе, дугоноге дјевојке, са коврџавом плавом или свјетлијом косом.

Јарац

Њему је потребна бескрајно стрпљива партнерка. Ако било шта планирате „на брзину" од њега можете побјећи главом без обзира. Он се и на везу тешко и споро одлучује, а камоли на брак. Ако ипак преломи и ријеши да вас ожени, мораћете да се уклопите у његов већ добри припремљен животни план. Мораћете свакако да се свидите и његовој породици. Њему је најважније да подржавате његове амбиције и да имате разумијевања и за оне дане у којима му је посао приоритет. Ако вам не смета да ваш мушкарац скоро никад не показује емоције и наклоност, Јарац је идеалан муж за вас. Привлаче их мршавије дјевојке, често и мало старије, са тамнијом бојом косе или очију. Лако ће запазити и оне дјевојке са мало грубљим цртама лица, попут великог носа и томе сл.

Водолија

Да би вас цјенио као жену, он прво мора да вас цијени као свог неког мушког пријатеља. Ако вас гледа само као дјевојку, брзо ћете га изгубити. Ожениће ону која му на првом мјесту буде била пријатељ, али и довољно вјешта да се прилагоди његовом авантуристичком стилу живота. Потребна му је жена која ће да поштује његове идеале и да се слаже са његовим увјерењима. Прихватите то да ће увијек више помагати другима него себи. Потребна му је жена широких погледа на свијет, неко необичан, а не само неко ко ће да му сређује кућу и пегла веш - као мушкој Дјевици на примјер. Водолија нема неки одређени тип дјевојке, њега привући ваш осмијех и харизма.

Рибе

Њему је потребна умејтничка душа која ће га разумијети и са којом ће увијек моћи да машта и дјели своје идеје до свитања. Ако покушавате да га приземљите или да га вратите у реалност, нећете му бити занимљиви. Не воли песимисте и хладне особе. Потребна му је жена која ће вјеровати у њега и када нико други не вјерује и која ће га подстаћи да гаји своје умјетничке амбиције. Потребна му је комплетна особа која ће му давати стабилност, али и довољно слободе да увијек оде. Ако је поред вас имао све- сваки пут ће се вратити. Он тражи и жену која ће бити добра мајка његовој дјеци, то му је јако важно. Мушкарци Рибе воле необичне дјевојке, које увијек имају нешто специфично на себи, са посебним стилом облачења и оригиналним начином размишљања. Ваша душа му је важнија од вашег тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана