Jedini horoskopski znak koji vas nikad neće prevariti

Agencija
Jedini horoskopski znak koji vas nikad neće prevariti

Kao i o svemu, horoskop može otkriti i vaše poglede na prevaru a jedan znak se posebno izdvaja po svojoj bezgraničnoj vjernosti.

Od svih 12 znakova zodijaka Rakovi najviše teže sigurnoj i pravoj vezi, punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljubu.


Rak nikada nije u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvijek razmišlja dugoročno. U potrazi je za osobom s kojom će izgraditi stabilan dom i osnovati porodicu. Rak mnogo daje ali isto tako mnogo i traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvek "vraća” istom mjerom.

Ono što takođe karakteriše Rakove jeste što se oni trude da riješe svaki problem koji naiđe u vezi, jer ne žele da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi. Zbog toga, preljuba kod Rakova nije opcija za riješavanje problema.

Rakovi se najčešće pribojavaju za svoje voljene, naročito za svoju djecu, a za sebe i ne toliko. Kada su u pitanju njihovi voljeni partneri, neustrašivo će stati u njihovu odbranu po svaku cijenu. Pored toga, uglavnom su religiozni, duhovne vrednosti više cijene od materijalnih, a ljubav im je ubjedljivo najvažnija!

Rak se ističe kao najveći pobornik vjernosti, ali još nekoliko znakova nije sklono preljubi. To je Bik, koji teži stabilnosti i veoma je pouzdan, Vaga, zbog svoje urođene borbe za pravdu i želje za harmoničnom vezom, Djevica jer je osjetljiva i tradicionalna kada je ljubav u pitanju i Jarac jer je strpljiv pa radi na vezi koliko god je potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana