Glavni razlozi zbog kojih horoskopski znaci prekidaju vezu

Glavni razlozi zbog kojih horoskopski znaci prekidaju vezu 25.08.2018 21:30 | Glas Srpske

Šta to pojedine horoskopske znakove može da natera na razmišljanja o prekidu veze ili, pak, na čvrstu odluku o kraju ljubavi?

U nastavku saznajte šta baš nikada ne opraštaju.

Ovan - posesivnost

Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa. Takođe, želite da imate svoj prostor i svoju slobodu pa nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik - nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde. svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci - rezervisanost

Ne možete da budete sa nekim ko nije društven jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika, pa vam je potreban partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće da odgovara vašoj društvenosti.

Rak - zatvorenost

Vi ste emotivni i intuitivni, želite da budete u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav - stidljivost

Vi ste uvijek u centru pažnje i, iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni da budete sa nekim ko barem to neće da pokuša. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način predstavljati izazov. Ako ste s nekim ko je stidljiv i rezervisan, osjećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi. Vama je potrebna osoba koja ima smijelosti.

Djevica - neambicioznost

Vama su bitni karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje snove. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete da osjećate kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi.

Vaga - negativnost

Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite kako će sutra biti bolji dan. Zato vi ne možete da podnesete negativnog ili dramatičnog partnera. Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija - laganje

Možete da prihvatite sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je vjerovatno najbrži način da vas izgubi – čak i kada je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac - lijenost

Ne možete da budete sa lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za slijedećom ekstremnom avanturom. Ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerovatno ćete i dalje da radite sve te stvari bez njega. Dakle, vi treba da pronađete nekoga ko je energičan kako biste upotpunili svoj brzi način života.

Jarac - neodgovornost

Ne možete biti s nekim ko ne zna da bude odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvijek to dobijete, pa želite nekoga ko može da se brine za vas jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete da trpite neodgovornog partnera jer ćete uvijek da osećate kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodolija - praktičnost

Kako možete da govorite o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i ne možete da budete sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Treba vam neko ko može da sanja sa vama i da podrži vaše najluđe snove, čak i kada ih ne razumije.

Ribe - neosjetljivost

Vrlo ste osjetljivi, čak i kada pokušate da prikažete to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaša osećanja je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete da budete sa nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica