Bošnjaković vodi Drinu ka opstanku

Drago Gajić
Bošnjaković vodi Drinu ka opstanku

Zvornik - Poslije neočekivanog razlaza sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Momčilom Stanićem Upravni odbor prvoligaša Drine za novog kormilara imenovao je Milenka Bošnjakovića.

Ovaj pedesetogodišnji stručnjak je magistar nauka, smjer fudbal, a posjeduje profi licencu, što je uslov da bi od Nove godine kao trener sjedio na klupi nekog prvoligaša. Do sada je vodio ekipu Sloge iz Siminog Hana, sada Tuzla sitija, zatim Radnički iz Lukavca, Slaven iz Živinica i Slobodu iz Tuzle sa kojom se rastao poslije drugog kola Premijer lige ove sezone.

- Brzo sam se dogovorio o uslovima saradnje sa upravom Drine. Svjestan sam situacije u kojoj se Zvorničani nalaze. Želim da odam priznanje treneru Staniću koji je učinio veliku stvar rezultatom u deset kola prvenstva. Za mene je ovo veliki izazov, ali sam čovjek koji se ne plaši. Smatram da ću zajedno sa igračima i upravom kluba uspjeti da obezbijedim opstanak - rekao je Bošnjaković.

Sada već bivši trener Stanić imao je ugovor do kraja prvog dijela sezone, ali dvije strane nisu mogle da se dogovore o uslovima dalje saradnje.

- Imao je svoje uslove za nastavak saradnje, što nismo mogli da prihvatimo. Zahvalni smo mu za rezultat koji je postigao angažovanjem u ekipi koju je preuzeo poslije šestog kola prvenstva i uspio da je spasi od posljednjeg mjesta na tabeli. Poslije pomalo neočekivanog razlaza s njim morali smo brzo reagovati. Dogovor sa Bošnjakovićem postignut je na obostrano zadovoljstvo i nadamo se da će saradnja biti uspješna. Jedini cilj biće da obezbijedimo opstanak i vjerujem da ćemo u tome uspjeti - istakao je predsjednik Zvorničana Miodrag Jevtić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana