Павић: Још једна брука дипломатије БиХ

Павић: Још једна брука дипломатије БиХ 07.12.2017 11:00 | Срна

Приједор - Посљедњи боравак чланова Предсједништва БиХ у Београду код предсједника Србије Александра Вучића још је једна брука БиХ и њене дипломатије, оцијенио је предсједник Демократског народног савеза Марко Павић.


„Није требало ићи у Београд са неусглашеним ставовима и боље да је та посјета била и касније, али да су ставови били усаглашени, да смо показали озбиљност и осјећај за добросусједске односе и да смо послали становништву БиХ поруку да могу бити мирни и да имамо одговорно руководство“, изјавио је Павић Срни.

Он је додао да су овако чланови Предсједништва БиХ пружили праву слику о себи и о БиХ.

„Сутра ћемо кукати зашто нема повјерења у БиХ и зашто већ двије године нема страних инвестиција у БиХ, а оно понашање које смо јуче видјели заиста и не заслужује да ми имамо инвестиције, нити било шта друго“, оцијенио је Павић.

Он је нагласио да је очигледно да се са овом влашћу тешко може даље напријед.

„Да ли можемо издржати са таквом влашћу, то је велико питање, и мислим да све политичке странке у БиХ треба да се над тим добро замисле“, навео је Павић.

Члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић јуче је у току заједничке конференције за новинаре са предсједником Србије Александром Вучићем демантовао наводе који се односе на питање Косова, а које је само неколико минута прије изнио предсједавајући Предсједништва БиХ Драган Човић.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица