Додик: Црнатку би било племенитије да учествује у акцији “С љубављу храбрим срцима”

Срна
Додик: Црнатку би било племенитије да учествује у акцији “С љубављу храбрим срцима”

Бањалука - Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је одлазећем министру иностраних послова у Савјету министара Игору Црнатку да мало боље погледа фотографије и видео снимке са прве редовне сједнице Предсједништва на којим би онда засигурно уочио заставу Републике Српске.

Да је одлазећи министар из реда српског народа Игор Црнадак мало боље гледао, каже Додик, видио би да је на његовом реверу застава Републике Српске и да се, за разлику од њега, тиме поноси.

“Пошто је застава јасно видљива на мом лијевом реверу, што говоре и фотографије, тражим од Црнатка да награду од 1.000 КМ умјесто мени уплати у фонд хуманитарне акције 'С љубављу храбрим срцима'. Након исплате, Црнадак је дужан да ми достави уплатницу на увид”, рекао је Додик упитан да прокоментарише објаву Црнатка да ће ономе ко уочи заставу Републике Српске на слици са прве сједнице Председништва БиХ дати награду у износу од 1.000 КМ.

“Мени његов новац не треба, али бих му топло препоручио да буде мало хуманији. За његово добро”, нагласио је Додик.

Да подсјетимо, Црнадак је јуче објавио статус на свјој Фацебоок страници да награђује прву особу која уочи заставу РС и заокружи је на фотографији са јучерашње сједнице Предсједништва РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана