Pутин: Српски народ ће превазићи проблеме

Pутин: Српски народ ће превазићи проблеме 07.10.2017 23:33 | РТС

Београд/Москва - Предсједник Русије Владимир Путин оцијенио је у телефонском разговору са предсједником Србије Александром Вучићем, да у датим међународним околностима Србија није у једноставном положају, али да је увјерен да ће српски народ превазићи проблеме, саопштио је кабинет председника Србије.

Предсједник Србије Александар Вучић је честитао 65. рођендан предсједнику Руске Федерације Владимиру Владимировичу Путину и пожелио му добро здравље, као и политички успјех, како у рјешавању проблема у свијету, тако и даљем унапређењу односа са Републиком Србијом.

Како се наводи у саопштењу из Кабинета предсједника Србије, Путин је изразио личну захвалност Вучићу за унапређење односа двије земље.

"Владимир Владимирович Путин нагласио је да су међународне околности такве да Србија није у једноставном положају, али да је увјерен да ће српски народ, као и увијек кроз своју историју, показати свој карактер, и под вођством предсједника Вучића превазићи све проблеме", истакнуто је у саопштењу.

Путин је у телефонском разговору рекао Вучићу да је увјерен да ће под његовим вођством "Србија и српски народ ићи само напријед".

Двојица предсједника су се договорила да у најскорије вријеме контактирају, састану се и наставе рад на повећању обима сарадње Републике Србије и Руске Федерације у свим областима, закључено је у саопштењу.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица