Priznao zločin, najavio samoubistvo

Priznao zločin, najavio samoubistvo 13.11.2012 21:03 | Agencije

Novi Sad - Darijan Musić (25) iz Novog Sada priznao je na svom profilu na Fejsbuku da je ubio svoju djevojku Vladislavu Č. (25) i najavio samoubistvo, prenose agencije.

Naslovna stranica profila na Fejsbuku potpisana sa Darijan Dača Musić (Svemirski Otpad), na kojoj se nalazi i fotografija te osobe, kopirana je i objavljena na portalu "Na dlanu.com".

U tekstu se, između ostalog, navodi da ubistvo Novosađanke nije bilo cilj.

Kako je ranije danas saopštila Policijaska uprava Novi Sad, kriminalistička policija traga za Darijanom Musićem (25) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je ubio 25-godišnju Novosađanku.

Policija je pozvala sve građane koji mogu pružiti informacije o osumnjičenom za teško ubistvo da se jave pozivom na brojeve telefona: 192 ili 064 892 4055, navodi se u saopštenju.
Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić izjavio je Tanjugu da je u stanu na 12. spratu u Fruškogorskoj ulici br. 6 pronađeno beživotno telo Vladislave Č. (25) iz Novog Sada.

- Prema prvim podacima kojima raspolažemo, devojka je u stanu živela zajednom sa momkom - kazao je sudija Alimpić, ističući da upravo za tim mladićem policija intenzivno traga.

Alimpić je ranije rekao Tanjugu da su na tijelu djevojke primjećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gdje je tijelo prenijeto na obdukciju, te da dokazi s mesta zbivanja ukazuju na to da se radi o ubistvu.

 © Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica