Признао злочин, најавио самоубиство

Aгенције
Признао злочин, најавио самоубиство

Нови Сад - Даријан Мусић (25) из Новог Сада признао је на свом профилу на Фејсбуку да је убио своју дјевојку Владиславу Ч. (25) и најавио самоубиство, преносе агенције.

Насловна страница профила на Фејсбуку потписана са Даријан Дача Мусић (Свемирски Отпад), на којој се налази и фотографија те особе, копирана је и објављена на порталу "На длану.цом".

У тексту се, између осталог, наводи да убиство Новосађанке није било циљ.

Како је раније данас саопштила Полицијаска управа Нови Сад, криминалистичка полиција трага за Даријаном Мусићем (25) из Новог Сада, због постојања основа сумње да је убио 25-годишњу Новосађанку.

Полиција је позвала све грађане који могу пружити информације о осумњиченом за тешко убиство да се јаве позивом на бројеве телефона: 192 или 064 892 4055, наводи се у саопштењу.
Истражни судија Вишег суда у Новом Саду Мирослав Aлимпић изјавио је Танјугу да је у стану на 12. спрату у Фрушкогорској улици бр. 6 пронађено беживотно тело Владиславе Ч. (25) из Новог Сада.

- Према првим подацима којима располажемо, девојка је у стану живела заједном са момком - казао је судија Aлимпић, истичући да управо за тим младићем полиција интензивно трага.

Aлимпић је раније рекао Танјугу да су на тијелу дјевојке примјећене бројне повреде, да ће тачан узрок смрти бити утврђен у Заводу за судску медицину, гдје је тијело пренијето на обдукцију, те да докази с места збивања указују на то да се ради о убиству.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана