Trebinje: Izvještaj protiv šest lica zbog krađa

Srna
Trebinje: Izvještaj protiv šest lica zbog krađa

Trebinje - Trebinjska policija dostavila je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv šest lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinila tri krađe na području Ljubinja.


Izvještaj je dokumentovan protiv lica čiji su inicijali S.N, A.B, N.T, nastanjenih u Vitezu, S.A, nastanjenog u Mostaru, i M.A. i I.A. iz Viteza sa privremenim boravištem u Mostaru, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Trebinje.

Oni su osumnjičeni da su u noći između 9. i 10. decembra provalili u jednu zanatsku radnju u industrijskoj zoni u Ljubinju i ukrali vozilo "pežo" i razne predmete. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom je oko 22.000 KM.

Osumnjičeni su iste noći provalili i u jednu firmu i ukrali visoko naponski kabl, navodi se u saopštenju i dodaje da je ovim krivičnim djelom pričinjena materijalna šteta od oko 150 KM.

Iz Centra navode da je utvrđeno da su osumnjičeni, osim lica S.A, u noći između 2.i 3. decembra, u istoj firmi, izvršili provalu i ukrali visoko naponski kabl vrijednosti oko 1.500 KM.

"Osim direktne štete, preduzeću je ovim krivičnim djelom pričinjena i indirektna materijalna šteta", dodaje se u saopštenju.

Pripadnici Centra javne bezbjednosti, nakon saznanja o mogućim izvršiocima, saradnjom sa policijskim službenicima MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona i MUP-a Srednjobosanskog kantona, dokumentovali su ova djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana