Сахрањен убијени Милош Остојић

nezavisne.com
Сахрањен убијени Милош Остојић

​Источно Сарајево - Породица, пријатељи и познаници као и многи грађани Источног Сарајева опростили су се данас од убијеног младића Милоша Остојића (30) на гробљу Врањеш у Источном Сарајеву.

Грађани су у великој тужној поворци при његовом посљедњем испраћају у невејерици коментарисали убиство младића који је како кажу био узоран момак, понос својих родитеља и увијек спреман помоћи.

Остојић, који је син познатог и угледног бизнисмена упуцан је у уторак из три хица код клуба "Спарта" који је у његовом власништву, а од повреда је убрзо преминуо, и полиција још трага за убицом.

Он је упао у сачекушу јер је по изласку из аута који је паркирао у близини кафића и кренуо у свој локал, али га је маскирани убица дочекао изашавши из голфа 5 и испалио му рафал са леђа, након чега је побјегао, а младић је преминуо.

Полиција је у вези са овим случајем испитала десетине лица, а на подручју Источног Новог Сарајева пронађен је запаљен аутомобил "голф пет" који се доводи у везу са извршењем овог кривичног дјела.

Десетине лица са разних локација која су у сриједу привели припадници МУП-а РС, а која се могу довести у везу са убиством младића у Источном Сарајеву, испитана су те су након саслушања сви пуштени.

Полиција предузима оперативне и истражне мјере и радње на расвјетљавању свих околности и утврђивању идентитета починиоца овог тешког убиства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана