Osnovao vanbračnu zajednicu sa četrnaestogodišnjakinjom

Agencije
Osnovao vanbračnu zajednicu sa četrnaestogodišnjakinjom

Doboj - Policija iz Dervente podnijela je izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj protiv D. A. (27) zbog sumnje da je u decembru prošle godine osnovao vanbračnu zajednici sa 14-godišnjom djevojčicom, prenose agencije.

Policija je do ovih saznanja došla u saradnji sa Centrom za socijalni rad.

Djevojčica je vraćena roditeljima i pod nadzorom je derventskog Centra za socijalni rad.

D. A. se sumnjiči da je počinio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnim licem, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Modrička policija podnijela je izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj protiv šesnaestogodišnjaka i dvojica sedamnaestogodišnjaka iz Modriče zbog sumnje da su nedozvoljeno trgovali oružjem.

U avgustu prošle godine 16-godišnjak i 17-godišnjak kupili su automatsku pušku od jedog lica iz Modriče, dok je drugi maloljentik čuvao pušku u svojoj kući.

Sva trojica su onda pucali iz puške na obali rijeke Bosne u Modiči.

“Elektrodoboj” prijavio je policiji u Petrovu da je u nepoznatom vremenskom periodu ukraden dio stubne konstrukcije na deset stubnih mjesta na području Kakmuža i Sočkovca, čime je ugrožena stabilnost stubova.

Policija traga za licima koja su počinila krivično djelo krađa.

Iz dobojske džamije “Selimija”, u koju je provaljeno, odnesen je novac iz sandučića za prikupljanje dobrovoljnih priloga.

- U džamiju, poznatiju kao Gornja džamija, provaljeno je juče tokom prijepodneva - rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Doboj Ljerka Stanimirović.

Policija radi na pronalasku lica koje je počinilo tešku krađu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana