Gradiška: Došao kod djevojke pa ga pretukli i opljačkali

M. V.
Gradiška: Došao kod djevojke pa ga pretukli i opljačkali

Gradiška - Tri nepoznate osobe pretukle su i opljačkale njemačkog državljanina Tomasa Bluma (32) u Parku slobode u centru Gradiške.

Razbojništvo je počinjeno u utorak nešto poslije 20 časova, a Blumu je pričinjena šteta od oko 600 maraka.

U CJB Banjaluka navode da su tri nepoznata muškarca napala državljanina Njemačke i nanijeli mu povrede te od njega ukrali novčanik sa ličnim dokumentima, novac i mobilni telefon. Poslije napada njemu je ukazana pomoć u gradiškoj Opštoj bolnici.

- Pacijentu su nanesene povrede na tijelu, prelom nosa kao i krvni podlivi po vratu - istakli su u medicinskom centru.

Za sada nije tačno utvrđeno kojim povodom njemački državljanin boravi u Gradišci, ali naši izvori navode da je bio u potrazi za djevojkom u koju je upoznao putem "Fejsbuka".

- Zbog specifičnosti slučaja te razloga posjete njemačkog državljanina provjerava se tačnost informacija i istinitost događaja u mogućem razbojništvu koje je prijavila ova osoba - istakao je naš izvor.

Mještani ne znaju mnogo o detaljima razbojništva jer, kako kažu, nisu ništa čuli. Oni pominju da je i ranije mjesto napada lopova bio taj dio grada, jer je do sada tri puta opljačkan kiosk "Minutica" koji se nalazi nedaleko od parka.

- Problem gradskog parka i te ulice je slaba osvijetljenost i okupljanje lica koja do kasno u noć piju na klupama, viču i razbijaju flaše i ovo nije prvi put da je neko od prolaznika napadnut - istakao je jedan od mještana. Policija je obavila uviđaj i radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana