Градишка: Аутомобил слетио у Саву, једно лице смртно страдало ФОТО

М.В.
Градишка: Аутомобил слетио у Саву, једно лице смртно страдало ФОТО

Градишка - Деветнаестогодишњи Срђан Бакић погинуо је, а његов вршњак Бранислав Мајданац тешко повријеђен, када је аутомобил у коме су се налазили, слетио у ријеку Саву на кеју у Градишци – рекли су “Гласу Српске” у полицији.

Несерећа се догодила у радним јутарњним часовима, а према ријечима очевидава, аутомобиле марке “мерцедес” 124, којим је управљао Бакић, у 4 часа иза поноћи, усљед неконтролисане брзине, слетјео је преко тротоара И ограде висине око метар и сурвао се у Саву.

Екипа хитне помоћи градишког Дом здравља око 6 часова послије дојаве мјештана, интервенисала је, те непосредно поред воде пронашла тијело Бранислава Мајданца који је хитно превежен у Бањалуку, а потом у Београд.

Око 11 часова ронилачка екипа Специјалне полиције МУП-а РС извукли су тијело Срђана Бакића (19), а потом и слупани аутомобил.

Тијело настрадалог Бакића превезено је у просектуру Опште болнице у Градишци, гдје ће бити подвргнуто обдукцији. пани аутомобиле.

Узрок несреће је највјероватније неконтролисана брзина, те удар аутомобиле у оштар ивичњак, а потом се возило уздигло и прелетјело преко бетонске ограде висине један метар и завршило у ријеци Сави.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана