Doboj: Pretučeni majka i sin

G. O. - D. D.
Doboj: Pretučeni majka i sin

Doboj - Pripadnici Centra javne bezbjednosti Doboj tragaju za dvojicom maskiranih napadača koji su pretukli Dragana i njegovu majku Veru Hiršman u njihovoj kući u ulici Miloša Obilića u Doboju.

U CJB Doboj rekli su, navodeći inicijale, da se napad dogodio u srijedu u večernjim časovima.

- Kuća je bila otključana i napadači su ušli i nasrnuli najprije na Dragana, pa njegovu majku Veru - istakli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv napada su najvjerovatnije neraščišćeni računi i dugovi koje je imao Dragan Hiršman, jer napadači su prvo njega napali, a nakon što su ih pretukli, pobjegli su, a da nisu ni pokušali ništa da ukradu.

- U trenutku kada su napadači ušli u stan, Dragan se nalazio za radnim stolom, gdje je nešto radio na računaru. Pritrčali su i počeli da ga udaraju - ispričao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da kada je Vera vidjela šta se dešava, odmah je pritrčala i pokušala da zaštiti sina, ali ju je jedan od napadača udario u glavu. Poslije nekoliko trenutka oni su pobjegli, a pozvana je policija i Hitna pomoć.

Povrijeđeni su prevezeni u dobojsku Opštu bolnicu, gdje su Veri konstatovane teške povrede, a njenom sinu lakše.

- Riječ je o povredama glave i lijeve ruke, a nakon ukazivanja prve pomoći predložena je hospitalizacija, što je Hiršmanova odbila i samovoljno je napustila bolnicu - navode u Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

U bolnici dodaju da su kod muškarca konstatovani uboji i podlivi, a predloženo je kućno liječenje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana