Brzinom od 180 kilometara na sat BMW-om se zabio u drvo

Agencije
Brzinom od 180 kilometara na sat BMW-om se zabio u drvo

Salfelden - Austrijska policija sprovodi detaljnu istragu o saobraćajnoj nesreći u Salfeldenu u pokrajini Salcburg, u kojoj su učestvovala dva državljanina BiH za koje se pretpostavlja da su se ilegalno trkali.

Nesreća se dogodila u nedjelju kada se u drvo pored puta zabio BMW. Policija je otkrila da je automobil jurio 180 kilometra na sat, a za upravljačem je bio 22-godišnji državljanin BiH koji živi u Austriji.

Nakon strahovitog naleta u drvo, automobil se odbio na cestu i udario u nadolazeću "škodu oktaviju", koju je vozio 30-godišnjak iz Salfeldena. 

Blok motora BMW-a je iščupan i pao na treći automobil, još jedan BMW, kojim je upravljao 20-godišnji državljanin BiH koji takođe živi u Salfeldenu.

Na kraju je vozilo vinovnika nesreće zahvatila vatra, a o kakvoj se nesreći radi pokazuje podatak da je policija izmjerila kočioni put crnog BMW-a od 300 metara.

Pravo je čudo da niko nije smrtno stradao, iako su četiri osobe povrijeđene, najteže 22-godišnja žena u osmom mjesecu trudnoće, koja se nalazila kao saputnik u drugom BMW-u.

Pošto su se oba vozača međusobno poznavala, u austrijskoj policiji su ubijeđeni da su se državljani BiH ilegalno trkali na putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana