Vanredna kontrola u Krajina osiguranju Banjaluka:

Ž. K.
Vanredna kontrola u Krajina osiguranju Banjaluka:

Banjaluka - Agencija za osiguranje RS češlja poslovanje "Krajina osiguranja" iz Banjaluke zbog sumnje da su dva investitora preuzimanje paketa akcija, čime su postali većinski vlasnici društva, izvršili na neregularan način.

Iz Agencije za osiguranje RS nam je saopšteno da je u "Krajina osiguranju" Banjaluka pokrenuta vanredna kontrola, ali više informacija nismo uspjeli da dobijemo jer se ova institucija pozvala na zakon koji zaposlene u Agenciji, revizore i stručnjake koje angažuje Agencija obavezuje na čuvanje profesionalne tajne.

Iz Agencije je saopšteno i da ova vanredna kontrola ne utiče na poslovanje društva, koje nesmetano obavlja svoju djelatnost.

U "Krajina osiguranju" Banjaluka demantuju tvrdnje da Agencija istražuje njihovo poslovanje i navode da investitor Naveen Aggarnjal nije većinski vlasnik društva.

- Ne postoje nikakve neregularnosti u kupoprodaji akcija društva, a likvidnost preduzeća nije dovedena u pitanje jer se na računima nalazi više od 10 miliona KM - kažu iz "Krajina osiguranja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana