Hipo Alpe Adrija banka Banjaluka: Novi krediti smanjuju ratu i popunjavaju budžet

Ž. K.
Hipo Alpe Adrija banka Banjaluka: Novi krediti smanjuju ratu i popunjavaju budžet

Banjaluka - Hipo Alpe Adrija banka Banjaluka pokrenula je veliku kampanju u kojoj nudi dugoročne nenamjenske kredite sa fokusom na klijente koji žele da zatvore postojeće kreditne obaveze u bankama i drugim finansijskim institucijama kako bi smanjili iznos rate i jednostavnije upravljali vlastitim budžetom.

U Hipo banci ističu da je ovaj kreditni proizvod jedan od najkonkurentnijih na domaćem tržištu, sa rokom otplate do 15 godina, iznosom do 70.000 KM, a klijenti koji zatvaraju kreditne obaveze imaju mogućnost da dođu i do dodatnog iznosa novca. Hipo banka odobrava kredit bez naknade na iznos kojim se zatvaraju kreditne obaveze u drugim bankama, a na iznos novih sredstava naknada je jedan odsto. Klijenti sami biraju datum dospijeća rate, a obezbjeđenje kredita se ostvaruje uz polisu osiguranja i bez žiranata i hipoteke.

- Hipo banka je ponudila vrlo konkurentan i kvalitetan proizvod s kojim klijenti mogu brzo i praktično riješiti trenutne kreditne obaveze, uz mogućnost dobijanja dodatnog iznosa novih sredstava. Očekujemo veliko interesovanje klijenata - rekla je marketing menadžer Hipo Alpe Adrija banke u BiH Marija Panić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana