Будите херој свакодневице, сакупљајте добра дјела

M:tel
Будите херој свакодневице, сакупљајте добра дјела

M:teloва акција „Добро дјело” замишљена је као начин да се добра дјела истакну у први план, те да се свакодневица обоји позитивним вијестима и примјерима добрих дјела које, сигурни смо, сви чинимо и то свакога дана.

У великом броју вијести и прича које се тичу тешких тема и негативних примјера, добра дјела и позитивни примјери остају скривени, мање видљиви, иако их сигурно свакодневно чинимо и видимо да их чине људи око нас. Компанија M:tel је зато осмислила пројекат који за циљ има управо истицање свих оних, па и 'најситнијих' добрих дјела, промовишући тако хероје свакодневице – оне који су спремни да чине добро. Тим више, јер сви чинимо добра дјела свакога дана, а потребно је само да их препознамо, ажурно прикупљамо и биљежимо, ширећи позитивне приче и емоције и на овај начин. „Добро дјело” ће учинити да ваша дјела још једном буду у служби чињења добра, јер заједно са осталим пријављеним дјелима људи из ваше општине, можете освојити вриједну награду за мјесто у којем живите. 

Забиљежите своја добра дјела или она која сте видјели да је неко други учинио, на интерактивну мапу која се налази на интернет страници добродјело.цом, а тамо ћете већ наћи мноштво уписаних дјела, како оних свакодневних тако и оних за које је потребна организација и велики број учесника. Добро дјело је све што чинимо за друге, за опште добро, нпр. када се помогне у фарбању школе, када се помогне у акцији пошумљавања, када се направе колачићи за дјецу, када се купи маркица за помоћ хуманом удружењу, када се удоме псићи, па и када се позив за чињење добрих дјела подијели на друштвеним мрежама.  

Не пропустите забиљежити добро дјело, јер је то још један начин да се шири позитивна енергија, лијепе вијести, те да се учини још једно добро дјело, за дјецу ваше општине, јер ће награда за учињена добра дјела, на крају ове акције, бити дјечије игралиште за општину из које буде стигло  највише добрих дјела уписаних на електронску мапу на сајту акције „Добро дјело”.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана