Астролози пресудили: Ево који је најбољи, а који најгори знак

B92
Астролози пресудили: Ево који је најбољи, а који најгори знак
Астролози пресудили: Ево који је најбољи, а који најгори знак

Према утврђеном мишљењу стручњака за астрологију, Водолија се сматра једним од најцијењенијих знакова цијелог хороскопа, чак и за најугледнијег од свих.

Овај знак је на првом мјесту јер мрзи бесмислене расправе и подиже тоналитет само кад осјећа да не постоји другачији начин. Водолије не воле да доминирају и генерално су јако позитивни, па су врло добри у слушању других.

Овако изгледа списак- од најбољег ка најгорем знаку Зодијака.

Дјевица је на другом мјесту на овој листи, јер људи рођени у овом знаку осјећају велико поштовање према другима и лако се идентифкују с људима који пате, због чега су обично обзирни и јако љубазни. Али, ако неко почне превише да се мијеша у њихове послове или приватни живот, сасвим сигурно ће постати раздражљиви и показаће им своје неодобравање и љутњу. Међутим, често ће брзо престати да се љуте, јер не воле сукобе.

Они који добро познају Ваге знаће да су људи рођени у овом знаку мирни, друштвени и стрпљиви. Али, с Вагама је потребно бити опрезан, јер имају прилично тамну страну коју неће оклијевати да покажу кад год за тим осјете потребу. Кад им је непријатно или се осјећају несигурно, Ваге знају да се повуку и од породице и од пријатеља, и постану јако затворени и тмурни.

Људи рођени у знаку Стрелца обично имају добар темперамент, али немојте допустити да вас то завара. Лако их лови нервоза. А кад се осјећају нервозно склони су људима око себе да кажу све лоше што о њима мисле. Понекад знају да направе од муве слона и та карактеристика их чини јако иритантним. Добра ствар код Стрелца је да нису склони дуго да се на неког љуте и нису злопамтила.

Ријетко који знак је толико тврдоглав као Бик. А кад им падне на памет нека идеја способни су људе око себе да наведу да раде за њихов лични циљ. У већини случајева Бикови то раде аутоматски, немају зле мисли, али ипак људи који с њима раде треба да буду пажљиви и бирају кад и како с њима да уђу у сукоб. Оно што многи не воле код овог знака јесте то што не признају своју грешку чак и кад је сасвим јасно да су они погрешили.

Овнови се обично не сматрају наглим, ни љутитим, али способни су за прави, филмски нервни слом и кад примјетите код Овна да је у току распад система, најбоље је побјећи. За вријеме нервног слома Овнови не бирају, свима ће свашта рећи, повредити блиске људе гађајући на њихове највеће страхове или тајне. Кад се смире, обично им је јако жао и спремни су да се покају и траже опроштај.

Лавови су помало екстремни - расположење им се брзо мијења, а могу да буду јако дарежљиви или изразито окрутни. Не могу ни да чују мишљење другачије од својег, али прилика да докажу да су у праву показује колико Лав може да буде ситничав. Јако су ауторитативни и обожавају да управљају својом околином, а понекад знају да се понашају као диктатори. Због потпуно неважне и ситне изјаве или мишљења, способни су да окрену цио свијет против оног човјека који се усудио да му се супротстави. Близанци

Иако имају јако пуно позитивних карактеристика, Близанци улазе у топ 5 најнепријатнијих хороскопских знакова. У познатом окружењу без опасности Близанци су драги и њежни, али кад нешто не иде по плану из њих избија бијес и постављају се као да се цио свијет окренуо против њих. Тада постају неподношљиви. Код Близанаца нема сивог, или је црно или је бијело.

Јарчеви су четврти најгори знак у хороскопу највише због свог поноса, понекад и претераног. Уз то, својствено им је да се искључе из разговора и кад одлуче поново да се укључе, тему одведу у неком потпуно новом и неважном смјеру, остављајући своје саговорнике збуњене. Кад им се не свиђа њихова околина или им је непријатно, постају неподношљиви и без пуно труда разљуте или увреде људе око себе. Овакво грозно понашање нико не воли, па није ни чудо што је Јарац на четвртом мјесту.

Многи људи ће рећи да су Рибе јако непријатне. Склоне су екстремима па људи у њиховој близини често сумњају да су и биполарне. Такође су јако непредвидљиве, али не на добар начин. Нажалост чешће своје блиске људе изненаде на лош, него на добар начин. Да ствари буду још горе, јако су осјетљиве и кад их неко повреди натераће их да прођу пакао како би исправили “своје грешке” и вратили се у њихову милост.

Ако Рак само помисли да се неко с њим игра или да га је намјерно повредио, постаје токсичан и злобан и склон је да иде јако далеко како би се осветио и “наплатио дуг”. Као весели додатак, имају фантастичне способности код планирања и спровођења освете, што спада у мрачну страну њихове личности. Често користе црни хумор свесни да ће тако индиректно повредити људе око себе, чиме ће понекад и изазвати жељене сукобе. Њихова наглашена окрутност тјера људе из њиховог друштва и живота, и зато заслужују друго мјесто на овој љествици.

Прави шампион међу неупријатним и злочестим знаковима, Шкорпија, која је и иначе себична и негативна, често се повлачи од људи у чијем друштву јој је непријатно, али то не значи да неће о тим људима опширно и детаљно да трачари. Кад Шкорпију спопадне нервоза, најбоље је одступити и пустити је да се сама с тим носи, јер ако пробате да помогнете, само ће се обрушити на вас и на окрутан начин вам спустити и повредити вас. Из њихове мирноће произлази и њихова окрутност. Ако су након прорачуна закључили да неко није вриједан њиховог времена и друштва, окренуће се и отићи... Без ријечи и заувијек.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана