Zvijezde elektronske muzike na Kastelu 12. maja

Glas Srpske
Zvijezde elektronske muzike na Kastelu 12. maja

Tomkraft i Beng La Deks zvijezde su završne noći "Vivia Run&More Njeekend" festivala koja će biti održana 12. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Jedinstvenu energiju dobrog elektronskog zvuka na "Vivia Run&More Njeekend" festivalu donose partneri ovogodišnjeg Banjalučkog polumaratona - organizatori "Nektar Freš vejv" festivala. "Banjalučka pivara" kao sponzor "Freš vejv" festivala, ali i trke zadovoljstva - "Nektar Fan Ran", pobrinula se da publika u Banjaluci ove godine doživi "sve boje zabave".

Polumaratonska groznica te majske večeri počeće nastupom misterioznog dua Beng La Deks, prepoznatljivog po house stilu sa primjesama tradicionalne grčke muzike.

Riječ je o dvojici producenata i di-džejeva koji na nastupe dolaze pod maskama, a iako svoj identitet kriju od očiju javnosti, njihovi hitovi, kao što su: "Aide", "Zouka", "Utopia" i "Kuedon", veoma su prepoznatljivi na evropskim top-listama sa ukupno oko 24 miliona pregleda na "Jutjubu".

Zabava ispunjena dobrim zvukom biće nastavljena nastupom jednog od starosjedilaca na svjetskoj di-džej sceni, njemačkog producenta i di-džeja Tomasa Briknera, poznatog kao Tomkraft.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana