Врхунска забава на Кастелу уз 12 бендова

Милош Васиљевић
Врхунска забава на Кастелу уз 12 бендова

Пети “Бањалучки дани музике”, фестивал са највећом посјетом у БиХ, почеће на платоу испред тврђаве Кастел у Бањалуци 29. јуна и трајаће до 2. јула.

Као и свих година до сада, организатор фестивала “Квин естрада” обезбиједила је изузетно квалитетан музички програм који гарантује врхунску забаву, по којој је фестивал препознатљив.

Ове године публика ће имати прилику да ужива у концертима бендова “Рибља чорба”, “Партибрејкерс”, “Ју група”, “Дивље јагоде”, “Ничим изазван”, “Марчело и Напети квинтет”, “Елементал”,” Немогуће вруће”, “Бијело дугме Рил Трибјут”, “Регина”, “Тибор & Баш Челик” и “Рација”.

- Урадили смо све да и ове године публика максимално ужива, како у врхунском музичком програму, тако и у квалитету звука и свим другим садржајима који прате фестивале овог типа. Циљ нам је да останемо најпосјећенији фестивал у БиХ, поготово што ове године славимо и јубилеј, пет година фестивала. Фестивал ће посјетиоцима понудити  много нових садржаја, који ће боравак на “Бањалучким данима музике” учинити садржајнијим и угоднијим - рекао је директор фестивала Зоран Ђурић.

За посјетиоце који долазе изван Бањалуке организовани су дневни садржаји као што су: обиласци града, рафтинг вожња Врбасом, јединствена вожња дајак-чамцем, који се вози само у Бањалуци и који је својеврстан симбол Бањалуке.

- Позивамо све који планирају долазак на фестивал, а треба им смјештај у Бањалуци, да нам се обрате путем телефона 00387 66-905-399 или на веб странице “Квин естраде” и “Бањалучких дана музике”. У могућности смо да им обезбиједимо повољније цијене смјештаја, поготово за групне доласке - казао је Ђурић.

Улаз на фестивал је бесплатан до 20.30 часова, а након тога цијена улазнице је четири КМ.

У оквиру фестивала, 2. јула биће одржана и “Бањалучка гитаријада”, на којој ће своје прве композиције представити млади демо бендови. Улаз на гитаријаду је бесплатан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана