Vanja Mišić predstavila novu pjesmu “Tu i tu” VIDEO

Milanka Mitrić
Vanja Mišić predstavila novu pjesmu “Tu i tu” VIDEO

Prvi dani jeseni, prelazak iz toplih ljetnih dana u kišne, lišćem obojene dane, sa sobom donose i lijepu muziku. Ovaj put, muzika je tu da popravi već pomalo tmurne dane. Za to se pobrinula banjalučka muzičarka Vanja Mišić. Ona je objavila je novi, četvrti singl, naslovljen sa “Tu i tu”.

Novi singl je objavljen za izdavačku kuću “Dalas rekords”. Pjesma je predstavljena juče, u okviru emisije “Desetica”, na HR Osijek, a spot je zatim prikazan na portalima “muzika.hr”, “top.hr”, te na RTL-u.  Pjesma će se premijerno prikazivati i danas, na kanalu RTRS, na portalu “Mondo” i na  RSG radiju.

Sama Vanja Mišić je napisala tekst pjesme, a spot, koji je sniman na Manjači, režirao je Žarko Kalaba, s kojim je ona sarađivala i na prethodnim spotovima. Za aranžman su, pored Mišićeve bili zaduženi i: Branko Stolić, Dario Sandić, Sanja Zelić, Filip Vukelić, Dario Gajić i Silvio Pasarić. Pjesma je snimana u studiju “Sipa music studio”. Režiju, scenario i montažu potpisuje Žarko Kalaba, direktor fotografije i snimatelj je Dejan Grujičić, a asistent snimatelja je Goran Jovanović, a za svjetlo je bio zadužen Slaviša Branković.

- Atmosfera na spotu je bila sjajna. Kad ste na setu rijetko se dešava da baš sve ide po planu, a nama je to ovog puta pošlo za rukom. Ekipa je ista, “Moondance” i Silvio Pasarić, kada govorimo o muzičkom dijelu. Ovo je jedan pop-Šafl i nadam se da će je ljudi voljeti - rekla je Mišićeva.

Pjesme koje je objavila prije pomenutog singla su “Prstima”, “Leptiri i kornjače” i “Poslije ljubavi”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana