Вања Мишић представила нови сингл VIDEO

Глас Српске
Вања Мишић представила нови сингл VIDEO

Млада поп пјевачица Вања Мишић јуче је у Бањалуци представила нови сингл, односно ауторску пјесму „Послије љубави“

- Пјесма је настала непосредно након што је изашла „Прстима“ и чекала је све ово вријеме негдје у штеку, мислим да је сада право вријеме. „Послије љубави“ је једна од оних пјесама која те увуче у свој свијет након првих неколико тактова. Вољела бих да је људи осјете на тај начин - каже Вања Мишић.

Они који су већ чули њену нову пјесму имају само позитивне коментаре, освојила их је на прво слушање.

- Екипа која је радила на пјесми је готово иста као на претходном синглу, прије свега Moondance који са мном разрађује идеје и ради на аранжманима, те Силвио Пасарић, који је такође дао свој печат продукцијски и музички. Не смијем заборавити ни гудачки квартет „Палладио“ који је одсвирао прекрасан аранжман који је писала Милана Смиљанић - рекла је Мишићева иза чије пјесме стоји „Dallas Records “.

Нову пјесму прати и занимљив спот.

- Спот није могао другачије да испадне осим да је и визуелно права јесен. Снимали смо на једном бајковитом мјесту назива Јаподски отоци које сам сасвим случајно пронашла скролујући „Фејсбук“ у недоглед. Људи који су радили на самом споту су екипа с којом сам већ радила и заиста није било тешко постићи било шта - истиче Мишићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана