Uz muziku i rafting u OK avanturu

Miloš Vasiljević
Uz muziku i rafting u OK avanturu

I ove godine osim odlične zabave uz vrhunske regionalne i svjetske izvođače tokom tri festivalska dana posjetioci petog “Nektar OK festa” imaće priliku da uživaju u magičnoj ponudi i avanturi kakva se može naći samo u NP “Sutjeska”.

Tjentište će, 6, 7. i 8. jula biti centar okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i mjesto okupljanja ljubitelja prirode, koji će se zajedno upustiti u OK avanturu.

Rafting avantura na Tari pružiće nesvakidašnji adrenalinski doživljaj vožnjom u čamcima kroz najdublji evropski kanjon i drugi po veličini u svijetu, poslije kanjona rijeke Kolorado.

Pored uživanja u rafting avanturi “Nektar OK fest” i ove godine posjetiocima nudi mogućnost da kroz šetnju jednom od najljepših staza koja vodi od Prijevora do Trnovačkog jezera, koje je na teritoriji Crne Gore, upoznaju čari i ljepote NP “Sutjeska”.

Na putu do Prijevora zastaje se i na jednom od najljepših vidikovaca - Dragoš sedlo, sa kojeg se pruža fantastičan pogled na jednu od posljednjih sačuvanih prašuma u Evropi - Perućicu, te vodopad Skakavac.

Zbog velikog interesovanja festivalske publike prijave za ove aktivnosti biće moguće u OK kampu tokom trajanja festivala, saopštio je OK tim.

Za sve one koji odluče da uživaju u svemu što nudi “OK fest” mjesta u OK kampu još ima, a paket OK kamp (kamp plus ulaznica) po cijeni od 35 KM biće dostupan i na recepciji kampa na Tjentištu po dolasku na festival.

Kao i svake godine za kupce ovog paketa festivalski kamp otvara se 5. jula.

Program “OK festa”

OK SAMER STEJDž:

Beautiful selection by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva

Back ro roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion

Closing Summer stage by: Nebs Jack /Stefan Ivanković/Nikola Todorović

SENZEJŠN OK STEJDž: Laka, Zemlja Gruva, Ateist rep, Obojeni program, Ritam nereda, Ortodoks Kelts

JEGERMAJSTER MEJN STEJDž: Stereo MC's, Rudimental, Džiboni, Hladno pivo, Kiril Đaikovski, Džinks, Letu štuke, S.A.R.S., Elemental.

OK after parti: Vukašin/Ajri FM; Gile/Električni orgazam; Sergej Trifunović; Remi/Elemental; Vasil Hadžimanov; Mika the Kawiar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana